Döküntüler | 1


-Ben buketten ayrıldım.sonra ben yazı yazamadım.yazmaktan ayrı kaldığım sürede yaşadıklarımı düşünüyorum da;artık hiçbirşeyi düşünemediğimi düşünmeme sebep oluyor bu düşünme teranesi (paradoksa gel).
-buraya yazdıklarım kendime anlattıklarım aslında.bir nevi iç dökümü bir nevi boşalma falan feşmekan.içimin artık boşalamadığını anlamaya başladım son günlerde.tıkanıyorum,boğuluyorum ve bunları sadece kendimle paylaşabiliyorum.'yaklaşık bir haftadır evden dışarı adımımı atmadım,günümün 20 saati odamda geçiyor' diyebilmeyi o kadar çok isterdim ki.kalabalığın içindeyim sürekli ama... bundan sonrası klasik haline gelen en büyük yalnızlık kalabalığın içinde olandır lafının biriki kelime oynanmış hali olacağı için devam etmiyorum.tek istediğim biraz kendimle başbaşa kalmak.
-biraz da buketten bahsedeyim.
-yukarı paragraftaki kelimeleri yazıp sonuna da noktayı koyduktan sonra yaklaşık bi 10 dakika elim klavyede öylece bekledim.sanırım o paragraf benim için artık sonuna kendi noktasını koymuş.umarım o aynı noktalardan kendine bir üç nokta çıkarmaz.çünkü ben o ilişkiyi zorunlu noktalama işareti kullanarak bitirdim.ben nokta,o ise virgül oldu,ama ikimizden bir noktalı virgül meydana getiremedik.o ilişkilerinin arasına virgül koymaya devam edebilir.ben ise bazı şeyleri çoktan noktaladım.nokta.
-madem ilişki işine girdik ilişkilere olan bakış açıma değinmeden geçmiyim.daha doğrusu 'değişen bakış açım'a.bu yazacaklarım tamamen benim bakış açımdır diyorum ve devam ediyorum.ilişki deyince aklıma ilk gelen kelime 'sahte' oldu nedense.kalkıp bana 'çok katısın çok büyük aşklar var,vay efendim sahteliğin yanından geçmeyen aşklar var onlara ne diyeceksin' diyebilirsiniz.hiçbirşey demem hatta üstüne şapkamı çıkarırım.sadece bir kişinin,başka bir şahısın 'herşeyi' olamayacağını iddia ediyorum.en büyük ilişkilerde bile sahtelik kavramı var bence.bunun duygularla da bir alaksı vardır demiyorum dikkatinizi çekerim.bu ucu açık bir iddia açıklama yapmayacağım siz düşünün düşünmek isterseniz.istemezseniz de ki en güzelini yaparsınız bence;sessizce devam edin çünkü son cümlemi yazıp konuyu değiştiriyorum.insan kendini zar zor taşırken başka sorumlulukların ağırlığını düşünmek bile yorucu.
-michael jackson..popun kralı dansların,tarzın ve eskimeyecek şarkılarınla her zaman bir numara kalacaksın.saygılar..
-devam ederim.yoruldum.iyi geceler..

5 döküntü:

dasmachtnichts dedi ki...

tamamen haklısın diyemeyeceğim o da sanırım ilişkimin devam ediyor olmasından kaynaklanıyor. herşey zor hayatta ilişki değil sadece. ilişkiyi sorumluluktan çok ihtiyaç gibi görmek daha mantıklı bence. çünkü birini sevmek sorumluluktan çok ona ihtiyacın olmak gibi geliyor bana. herşey bigün bitebilir tabi ki bu gayet doğal. ama sahte olduğunu düşündüğün an bitmiştir kafanın içinde zaten. biten başlayan devam eden veya tekrar başlayan ilişkilerinin sana hiçbir zaman sahte olduğunu hissettirmemesi dileğiyle :)

PİA dedi ki...

kimse kimsenin her şeyi olamazMIŞŞ...
hayatta her türlü kötülükle savaşabiliyor olabilirsiniz sınavlarınızı geçmiş mutluluğu yakalamış olabilirsiniz ama yaşamak için sadece atan bir kalbe ihtiyacınız var.
ve insan koskaca evreni tanıdığı onlarca insanı anılarını nasıl olduğunu anlamadığı bi şekilde yumruğu kadar bir kalbe sığdırabiliyor aşkı acıyı her türlü hissi sol yanında biriktiyor ve inanıyorum ki o kalbe her giren girerken bir iz çıkarken ayrı bir iz bırakıyor
işte bunları yazdım ve şuanda ekrana bakmakla kaldım cümleler korktu ben korktum geri kalanından ama bu takdiri hakeden bir yazı bunu atlamamalı...

sagpertes dedi ki...

''kimse kimsenin her şeyi olamazMIŞŞ...''
hafif kinaye sezdim burada ama bu konuda netim ve düşüncemin değişeceğini de sanmıyorum.aslında bunun üzerine bayaa dökülürüm ama özetlemek gerekirse bir insan tüm ihtiyaçlarını tek bir kişiden karşılayamaz.hiçkimse,hiçkimseye tam olarak yetemez.çok basit bir örnek sevgilim başkadır,dostum başka.her birey kişinin yaşamında ayrı bir yer edinir ve en sağlıklısının da bu olduğunu düşünüyorum.kimse kimsenin herşeyi olamaz derken kastım budur.bu bakış açım da galiba hayatımı tamamen ona adamam,başka herşeyi bırakıp sadece onunla ilgilenmemi isteyen insanlar yüzünden doğdu.bu bana çok bunaltıcı geldiği için tavrım bu kadar net.sonuç olarak evet bir birey benim hayatımda çok büyük yer kaplayabilir,ona sevgim sonsuz olabilir,ona gözümü dahi kırpmadan canımı feda edebilirim belki ama somut olarak bakıcak olursak o kişi dahi benim 'herşeyim' olamaz.herşey benim gözümde ulaşılmaz bir kavram çünkü..
ayrıca,bu da takdiri hakeden bir yorum onu da atlamamalı..

PİA dedi ki...

kimse kimsenin her şeyi olamazmış sadece bir başlangıçtı yanına şu notu düşersem sanırım her şey daha net ve açık bir hal alır o cümleyi okuduğumda aklıma feridun düzağaç'ın o şarkısının sözleri geldi zaten yorumumda da dedim elimizde bir kalp var ve o kalbin içinde sonsuz sevgi ve anı yani bir insan istese de bir kalbi tek bi kişiye adayamaz yani sonuç olarak kimse kimsenin her şeyi olamaz eğer kalbi silcek bi icat olursa durum değişir ama bunun olacağını da sanmıyorum

sagpertes dedi ki...

teşekkürler : )

Yorum Gönder