Falan Filan


Son iki senenin bende neleri değiştirdiğini görme fırsatım oldu son günlerde.İlişkilere karşı olan bakış açımı sorguladım ister istemez.Kendiliğinde oldu.Ben bir şey yapmadım.Eskiden her şey daha kolaymış.Daha sadeymiş, basitmiş.Gördüklerimi hiç görmemiş, yaşadıklarımı hiç yaşamamış olmayı dilerdim.Her şey basit kalsaydı keşke.Dünya yine kirli olsaydı, ama ben bunu hiç görmeseydim keşke.Görünce bünyemde çok enteresan yansımaları oldu çünkü.Bugün bir arkadaşım 'Eski Yiğit olsa böyle mi yapardı.' dedi.Ortada bir 'Eski Yiğit' var.Bir de ben varım.Yani şimdiki Yiğit.Eee hangimiz gerçek ben şimdi?Kendimi tanımakta zorlanıyorum.Bu da gördüğüm ve yaşadığım şeylere karşı bünyemin verdiği tepkilerden kaynaklanıyor.Falan filan işte ya..

2 döküntü:

dasmachtnichts dedi ki...

insanların seni değiştirip gitmesi değil de işte bir şeyler oluyor hayatta. iyi veya kötü. bir sabah uyanıyorsun, bir daha hayata asla eskisi gibi bakamayacağını hissediyorsun. aslında bu da sensin. tamamen hem de. ama yapamıyorsun işte. içinden eskisi gibi olmak gelmiyor. kendini bir puzzle olarak düşün. o sabah uyandığında bir parçan daha yerini buluyor. bence buna olgunlaşmak gibi bir şey denir herhalde. hem senin ışın kılıcın var, daha ne olabilir ki :) hem sen kendini eskisi gibi hissedemesen de o sabahtan sonra bambaşka bir adam oldun. ya hep aynı adam olarak kalsaydın? hayatının rutine bağlayan kısmıyla başa çıkmak için çareler düşünüyor olsaydın? hem senin kobe bryant ın var odanda :)
ya da her şey daha basit olsaymış senin için mesela. olmazmış yiğit. olamazmış bence. kendini yara almış veya özlemiş hissetmezdin mesela hiç. ne hissettiğini bile bilemezdin belki. yani iki yiğit de gerçek. fazlasıyla.

sagpertes dedi ki...

ah bu ben kendimi nerelerde bulsam.. teşekkürler zeynep.yüzümde güzel bir gülümseme bırakan bir yorumdu.teşekkürler :)

Yorum Gönder